Huisdierenverzorgservice

Ga je op vakantie of ben je om een andere reden niet thuis en wil je je kat of konijn in zijn vertrouwde omgeving laten? Time4pets komt naar wens één of twee keer per dag aan huis om je dier eten te geven, de kattenbak of zijn hok schoon te maken en natuurlijk om even te spelen of te knuffelen, als je dier dat fijn vindt.

 Wat is onze werkwijze? 

We beginnen met een kennismaking bij jou thuis om elkaar en je dieren te ontmoeten. In dit gesprek bespreken we het karakter en gedrag van je dier en gaan uitgebreid in op wat hij eet en drinkt en wanneer en hoe zijn kattenbak of hok verschoond moet worden. 

We spreken af op welke dagen en tijden Time4pets je dieren verzorgt. Dit kan één of twee keer per dag, zowel doordeweeks als in het weekend. Zo kun je zelf onbezorgd van huis. Als je het leuk vindt, houden we je tijdens je afwezigheid op de hoogte met berichtjes en foto’s.

Tarieven:
20 minuten verzorgen
- 15 euro 

45 minuten verzorgen
- 20 euro

Betaalwijze: Op donderdag ontvang je via whatsapp een betaalverzoek voor alle wandelingen van die week. Betalen binnen 24 uur. Annuleren uiterlijk 24 uur van tevoren.