Hondenuitlaatservice

Is je hond lang alleen thuis? Ben je druk met werk of studie? Ben je ziek of komt het er om een andere reden niet van om je hond uit te laten? Voel je je schuldig omdat je hem te kort doet? Ben je het zat om altijd op het laatste moment aan buren, vrienden of familie te moeten vragen of ze je hond willen uitlaten?

Time4pets helpt je!  


Wat is onze werkwijze?

We maken kennis bij jou thuis om elkaar en de hond te ontmoeten. We bespreken je wensen voor het uitlaten en het karakter en gedrag van je hond. Als je zelf niet thuis bent als de hond uitgelaten moet worden, overhandig je de sleutel en ontvang je een sleutelovereenkomst.

Time4pets laat je hond uit op de afgesproken dag en tijd. Je kunt kiezen uit een wandeling van 20 minuten, als het er vooral om gaat dat de hond zijn behoefte doet, of uit een wandeling van 45 minuten, als je het ook belangrijk vindt dat hij voldoende lichaamsbeweging krijgt.
Je hond wordt individueel en aan de lijn uitgelaten in zijn eigen, bekende buurt. Als je twee honden hebt, worden ze samen uitgelaten. Je hond wordt liefdevol benaderd. Goed gedrag wordt beloond, verkeerd gedrag wordt voorkomen (bijvoorbeeld door een andere route te lopen) of omgebogen naar goed gedrag (bijvoorbeeld door het gebruik van een tuigje of halti).
Na afloop van de wandeling wordt je hond afgedroogd en eventueel gevoerd of hij krijgt iets lekkers voordat hij in zijn mand of bench gaat.
Het is natuurlijk mogelijk dat we tijdens het wandelen andere honden tegenkomen. Time4pets adviseert daarom je hond jaarlijks te laten vaccineren en hem preventief te behandelen tegen vlooien en teken. 

Tarieven:
20 minuten uitlaten
- één hond 15 euro 
- twee honden 20 euro

45 minuten uitlaten
- één hond 20 euro
- twee honden 35 euro

Betaalwijze: Op donderdag ontvang je via whatsapp een betaalverzoek voor alle wandelingen van die week. Betalen binnen 24 uur. Annuleren uiterlijk 24 uur van tevoren.  

Kortom:

  • Ontzorging: geen stress meer omdat je op het laatste moment iemand moet zoeken die je hond uitlaat;
  • Dierenwelzijn: geen schuldgevoel meer omdat je hond te lang niet uitgelaten wordt;
  • Betrouwbaarheid: op Time4pets kun je rekenen;
  • Flexibiliteit: dag en tijd van uitlaten in overleg. Geen abonnement of strippenkaart;
  • Veiligheid: Een veilige wandeling en een zachtaardige, consequente benadering van je hond;
  • Milieuvriendelijk: Time4pets maakt gebruik van de fiets of de elektrische auto.